Ibland är det klokt att boka själv

LOGGA IN/BOKA DIREKT »

Ibland är det klokt att boka själv

Amadeus e-Travel Management är marknadens bästa system för självbokning.

Systemet passar bra för debitering via resekonto (Diners TAC, First Card) eller vanliga kreditkort.

Resenären eller resebeställaren gör bokningen själv via internet. Därefter köas bokningarna automatiskt till Saltour som ställer ut biljetterna, levererar färdhandlingarna och debiterar enligt ditt företags avtal med oss.

Vår onlinebokning ger möjlighet att boka flyg, tåg, hyrbil, marktransport och hotell. Du väljer själv vid sökning av en resa om du prioriterar en viss avresetid eller bästa pris. Systemet är tillgängligt dygnet runt, alla dagar.

Vill du prova systemet? Om du inte har en egen inloggning ännu kontakta Per Ingels på 08-505 88 006, eller per.ingels at saltour.se

Tänkvärt

Det finns hur mycket som helst att söka bland i detta heltäckande system. Du bör dock fundera över vilken tid det får ta i anspråk. Innan man sätter upp ett sådant här system på ett företags intranet, måste man noga testa i en mindre grupp för att se om det verkligen är det rätta. Risken är stor att det går åt mycket mer tid (=pengar) än vad man räknat med.

Idag är självbokning något som alla pratar om, men i själva verket står detta bara för c:a 6-8% av alla affärsresebokningar. Rätt använt av en van person är det ett utmärkt verktyg.