Tillsammans utvärderar vi ert företags resemönster och utformar en helhetslösning för era affärsresor.


Det är enkelt att vara kund hos Saltour!

Vill du bli avtalskund och veta vad det kostar att anlita Saltour?


Tillsammans gör vi en utvärdering av ert resemönster. Behov och utformning av statistik mm. Vi tar sen fram ett enkelt förslag på samarbetsavtal med specificerade bokningsarvoden och övriga villkor.

I vårt jobb ingår att lära känna våra kunder. Allt för att vi så bra som möjligt snabbt ska kunna ge dig de reseförslag som vi tror att du vill ha. Därför vill vi gärna att du redan från början fyller i en resenärsprofil och sänder till oss.

Ladda ner .XLS resenärsprofildokumentet här.

Ladda ner .PDF resenärsprofildokumentet här.

Betalning genom Resekonto

Detta är helt enkelt en faktureringslösning som ger ditt företag upp till 60 dagars kredit samtidigt som vi på Saltour inte behöver vänta lika länge. Här finns flera olika produkter och leverantörer.

Saltour samarbetar med First Card, Diners TAC och Amex BTA. Rådgör gärna med oss vilket system som kan passa ditt företag bäst.

Betalning med kredit/debettkort

Många av våra kunder föredrar att vi debiterar resor på kreditkort. Det finns flera fördelar med detta, bl. a olika typer av försäkringar. Saltour accepterar inte, från 1 mars 2018, att ta emot kreditkortsuppgifter via mail. Kontakta oss för mer info om hur du kan lämna dina kortuppgifter.

  Affärsresor

Kontakta Per Ingels
för mer information

Telefon: 08-505 88 006

E-post: per.ingels at saltour.se